Over Intercindy

Ik ben Cindy Jacobs, de machiniste van Intercindy. Ik ben ondernemend en pak graag nieuwe projecten aan. Na mijn opleiding Communicatie werkte ik als tekstschrijver en communicatiemedewerker in het bedrijfsleven. In 2014 startte ik samen met een compagnon met tekstbureau Roestvrij Taal.

Interim-werkzaamheden

In 2007 ging ik alleen verder met Intercindy als interim-webredacteur en -communicatieadviseur bij gemeenten. Op mijn route kwamen teksten voor verschillende uitingen, eindredactie, communicatieplannen en webteksten voor internet en intranet.

Online dienstverlening

Sinds 2010 werk ik vooral aan het verbeteren van online dienstverlening voor gemeenten. Hulp bij aanbesteding van (toptaken)websites en intranet. Opzetten, opleiden en begeleiden van webredacteurs. Afstemming met leveranciers, ICT-medewerkers en alle lagen binnen de organisatie. Informatie voor websites structureren, SEO-schrijven, digitale toegankelijkheid (WCAG 2.0) en monitoring via tools als Siteimprove. En als projectleider aan de slag voor online projecten en het ontwikkelen van e-formulieren (ik heb ervaring met vele content management systemen).

Mijn sterke punten

Ik ben gestructureerd, doelgericht en kan goed hoofd- en bijzaken onderscheiden, zodat projecten efficiƫnt blijven verlopen. Ik werk gemakkelijk samen met verschillende mensen. Mijn kracht is dat ik snel zie wat er nodig is en waar ik kan bijspringen. Inchecken en vertrekken is mijn motto!

Meer weten?

Bekijk het profiel van Cindy Jacobs op Linkedin of vraag via stop@intercindy.nl een uitgebreid cv op.